Good Idea ny dräktpartner till esportlaget

Publicerad 11 oktober 2023 i Esport,Nyheter

Malmö FF välkomnar Good Idea som ny dräktpartner till esportlaget. Good Idea kommer att synas på lagets matchtröjor de kommande två åren.

Hugo ”Bauza” Borstam och Zackarias ”Zackey” Johansson.

Good Idea är ett blodsockerbalanserande bubbelvatten som utvecklats i nära samarbete med forskare vid Lunds universitet. Bakom Good Idea står det Lundabaserade företaget DoubleGood AB.

– För oss är samarbetet med MFF esport en perfekt match. Esportarna ställs inför stora utmaningar när det gäller att hålla koncentration under långa tävlingspass och då funkar det inte med ett blodsocker som åker berg- och dalbana, säger Elin Öste, vd för DoubleGood och fortsätter.

– MFF:s koncept kring hälsosamt spelande har varit avgörande för vårt beslut att inleda ett samarbete, och till skillnad från andra drycker som ofta förknippas med esport innehåller Good Ideas drycker varken socker, sötningsmedel eller koffein.

MFF esport är regerande svenska mästare efter segern i eAllsvenskan 2022. Tillsammans med Good Idea vill Filip Ahlström, projektledare MFF esport, fortsätta utveckla laget och nå nya framgångar.

– Vi är väldigt nöjda med att samarbeta med Good Idea i vår fortsatta esportsatsning. Det känns extra bra att föra fram ett hälsosamt dryckesalternativ inom esport där det traditionellt enbart funnits energidrycker. Tillsammans med Good Idea vill vi fortsätta att uppmuntra till ett hälsosamt spelande, säger Filip Ahlström.

huvudpartners

officiella partners