Glöm inte att förnya era årskort senast den 31 oktober

Publicerad 24 oktober 2007

31 oktober är sista datum att förlänga sitt årskortsabonnemang inför 2008.

Välkomna till MFF Shopen på Kulan så hjälper de er.

Samtidigt pågår arbetet med att registrera alla anmälningar och betalningar samt att kontakta alla de som angett önskemål av endera slaget – till exempel att man vill byta plats, eller utöka sitt platsinnehav med en eller flera platser.

Detta arbete kräver en hel del ”pusslande” och ofta är man beroende av den enes önskemål för att kunna tillgodose den andres. Ifjol kontaktades drygt 300 personer och av naturliga skäl tar detta lite tid. Alla som angett önskemål kommer att kontaktas innan platserna släpps till allmän försäljning. Man riskerar alltså inte att förlora sin befintliga plats, och man tilldelas ingen ny plats utan att en avstämning görs med en personlig kontakt från kansliet till årskortsinnehavaren.

I början av december(vi återkommer med exakt datum) kommer vi att göra ett första släpp av årskort, lagom till julhandeln. De platser som då släpps är beroende på hur långt vi kommit i processen ovan. Mer exakt information om detta läggs ut på hemsidan innan släppet. Givetvis kommer man även att kunna köpa ståplatskort, som brukar vara en populär julklapp.

MFF Shopen har öppet enligt följande
Måndag-Fredag 10.00-18.00
Lördagar 10.00-15.00

Extraöppet söndagen den 28 oktober i samband med sista hemmamatchen mellan klockan 13.00-15.00 samt en timme efter matchslut.