Genrep mot AFC Eskilstuna den 23 mars

Publicerad 22 februari 2017 i Nyheter

Torsdagen den 23 mars klockan 16:00 spelar Malmö FF den sista träningsmatchen innan den allsvenska starten. 

MFF slipar på de sista detaljerna inför den allsvenska premiären mot de spelskickliga allsvenska nykomlingarna AFC Eskilstuna, vars restid tillbaka till Eskilstuna tyvärr ger en så tidig avsparkstid som 16:00. Sportchef Daniel Andersson ser flera fördelar med att möta just AFC Eskilstuna i genrepet.

– Vi har inte så bra koll på dem sedan tidigare så det här blir en bra chans för oss att lära känna dem närmare inför Allsvenskan. De är välorganiserade och kommer att spela på ett sätt som vi tror att många lag kommer att göra mot oss under säsongen, säger han.

Matchen spelas på Swedbank Stadion och som en del av Malmö FF:s arbete att upprätthålla en hög trygghetsnivå kommer vi att hålla en brand- och utrymningsövning under halvtidspausen. Det betyder att du som åskådare kommer att behöva lämna stadion tillfälligt. Tack för förståelsen och för att du hjälper oss att säkerställa trygga och säkra matcharrangemang!

På grund av avsparkstiden och övningen är biljettpriset nedsatt jämfört med en vanlig träningsmatch på Swedbank Stadion. Biljetter till matchen kostar 60 kronor för vuxna och 30 kronor för ungdomar (t.o.m. 18 år). Mer information kring biljettsläpp kommer senare.

För dig som saknar möjlighet att ta dig till matchen kan vi informera om att matchen kommer att streamas. Mer information om sändningen kommer senare.

huvudpartners

officiella partners