Gå på match med ditt spelkort från Svenska spel

Publicerad 09 september 2013

Fotboll är bäst på plats och speciellt när läktarna är fulla av hejande fans. Därför bjuder Svenska spel dig med Spelkort på gratis inträde till samtliga matcher i allsvenskan och superettan under hela september.

 

Malmö FF – Djurgådens IF 16/9
Malmö FF – Mjällby AIF 30/9

500 biljetter per match
Till varje match är 500 biljetter vigda för Svenska spels Spelkortskunder och varje kund kan hämta ut upp till 2 biljetter per match. 250 Spelkortskunder kan alltså bjuda med en kompis helt gratis. Så ta chansen att bjuda med brorsan, dottern eller någon annan när och kär släkting eller vän, och upplev fotboll på plats – helt gratis. Svenska Spel står för inträdet och du står för hejandet.

Först till kvarn gäller
För att få dina gratisbiljetter ska du visa upp ditt Spelkort när du kommer till arenan. Du kan även logga in på m.svenskaspel.se i mobilen och visa upp den för att få ut biljetterna. Först till kvarn gäller och självklart behöver du inte ta två biljetter.

Hämta ut biljetter
Erbjudandet gäller samtliga matcher i allsvenskan och superettan som spelas i september månad 2013. Klicka på respektive liga för kompletta spelprogram. Biljetterna hämtas ut på arenan, tidigast 2 timmar innan matchstart, dock med vissa undantag. Se nedan*.

 

Du som har ett spelkort kan från och med onsdag (11/9) klockan 10.00 hämta ut dina biljetter i MFF Shopen på Swedbank Stadion till både matchen mot Djurgårdens IF (16/9) och Mjällby AIF (30/9).

Notera att det är först till kvarn och att biljetterna lär vara slut till respektive matchdag.