Gå hela familjen på torsdagens match och passa på att uppleva vårt nya mattorg

Publicerad 25 juni 2013

 

 

Det har bara gått några timmar sedan Tokelo Rantie fick Swedbank Stadion att fullkomligt explodera i ett enormt måljubel. Trots att pulsen ännu inte återgått till det normala så är det tid att blicka fram mot nästa match som är redan på torsdag då BK Häcken kommer på besök.

Biljetter

Just nu har du möjlighet att köpa ”Först ut”, sittplatsbiljetter på den södra kortsidan för endast 140-160 kr. Önskar du att gå hela familjen så har vi som vanligt våra familjebiljetter där du går två vuxna tillsammans med två barn för 400 kr (alt. en vuxen och tre barn). Köp biljetter här
För köp av familjebiljetter ring: 0771-707070 alternativ besök MFF Shopen.

Mattorg

På torsdag blir även första matchen då vi lanserar vårt nya mattorg som kommer vara placerat mellan Malmö Stadion och Swedbank Stadion. På torget kommer det finnas olika tält som erbjuder allt ifrån kaffe till kycklingspett via smörgåsar med gubbaröra och vegetarisk morotssoppa. Mattorget öppnar två timmar innan match.

 

Förfest
Klockan 17.00 övergår After Worken till förfest tillsammans med MFF Support. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.