Fyra spelare lämnar Malmö FF

Publicerad 13 december 2022 i Dam,Nyheter

Emma Svensson, Caroline Williamsdotter, Ida Lyberg och Cassandra Harletun lämnar alla Malmö FF i samband med att deras kontrakt med föreningen nu går ut. Malmö FF tackar för era insatser i den himmelsblå tröjan!

Efter fina insatser i Malmö FF lämnar fyra spelare föreningen för att fortsätta fotbollskarriären i andra klubbar. Föreningen tackar för era insatser i Malmö FF och samtidigt önska er lycka till framöver.

Emma Svensson

Det blev totalt 48 matcher i MFF-tröjan för målvakten Emma Svensson. Vid sidan av sin egna fotbollskarriär har hon varit målvaktstränare i flicklagen.

Caroline Williamsdotter

Inför omstarten i division 4 anslöt Caroline Williamsdotter till MFF som en rutinerad targetspelare. Det blev 28 matcher i himmelsblått för Caroline.

Ida Lyberg

Med rutin från spel i såväl Damallsvenskan som UEFA Women’s Champions League valde Ida att skriva på för Malmö FF. Mittbacken hann med att göra 24 matcher i MFF-tröjan när Ida nu går vidare i fotbollskarriären.

Cassandra Harletun


Den unga anfallaren anslöt till himmelsblått under säsongen 2021 från division1. Efter 17 matcher i MFF fortsätter nu fotbollskarriären i IFK Trelleborg för Cassandra.

huvudpartners

officiella partners