Fredrik Andersson spelade när KFF vann i DM

Publicerad 25 april 2002

Två unga lovande spelare på topp när Kristianstads FF slog Vellinge med 3-1. ”Lillen” var i högsta grad inblandad i segern.

Det blev en snabb comeback för Fredrik Andersson i KFF. Igår spelade han på topp i DM-matchen mot Vellinge.

”Junioren Martin Bruhn-Jensen säkrade fortsatt spel i DM för Kristianstads FF genom att göra två mål i andra halvlek mot division V-laget Vellinge IF på bortaplan. Resultatet blev därmed 1-3 (1-1)
– Två snygga mål, berömde Marek Skurczynski. Vid det första stack Martin – uppflyttad i A-laget i år – ifrån bevakningen och lobbade säkert i mål och vid det andra fick han en passning av Fredrik Andersson, kom fri med målvakten och rullade in bollen.
Fredrik ”Lillen” Andersson, talangen från Tollarp som gick till KFF och sedan MFF, blev åter klar för KFF i måndags och spelade alltså sin första match.
Han spelade på topp tillsammans med Peter Martinsson i första halvlek och med Martin Bruhn-Jensen i andra.
Vellinge IF-Kristianstads FF 1-3 (1-1)
Målen: 0-1 Peter Martinsson, 1-2 och 1-3 Martin Bruhn-Jensen.