Fredagsfest på stadion – Glöm inte halsduken!

Publicerad 26 oktober 2012

Här följer lite information om kvällens begivenheter.

Förfest
Vi öppnar grindarna redan klockan 17.00 på Supportertorget där MFF Support drar igång en förfest med DJ Simon Swede. Klockan 18.00 dyker Erik Friberg upp på scenen. Hit är alla MFF-are välkomna att ladda inför kvällens viktiga match.
Passa på att köpa mat och dryck i Wokbaren och mingla med andra MFF-are.

Övriga grindar öppnar 17.30

Norra blå
Förra veckan gjorde Norra blå sin första bortaresa tillsammans vilket uppskattades och uppmärksammades på flera håll. Kalmar FF:s speaker påpekade att de var på plats och hyllade deras, redan nu, legendariska banderoll ”Kebab är godare än fågel”. Ikvällens match kommer Norra Blå som vanligt vara på plats på sin egen sektion brevid den stora ståplatsläktaren och hoppas på stor uppslutning.

Norra blå är en del av MFF Support dit barn mellan 9 och 14 år kan gå på matcherna utan sina föräldrar men med uppsyn av ledare på plats. Om du vill stå på denna sektion ska du fråga efter Norra blå i MFFshopen eller hitta sektionen på ticnet.se

Glöm inte Halsduken!
MFF:s supportrar uppmanar alla att ta på sig den vackraste av halsdukar ikväll för att bilda ett fint halsdukshav vid inmarsch. Om du inte har en halsduk så sväng inom MFFshopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Tillsammans får vi ett varmare Malmö!

Värmen tillbaka i Wokbaren!
Precis som i våras så kommer vi att ha värme igång för er som besöker wokbaren. Denna gång i form av fyra stora gasolvärmare.Vi hoppas detta kommer att göra ert besök ännu trevligare.

Happy Hour i kioskerna
Den första timmen har SSP Happy Hour i kioskerna på Supportertorget. Det betyder billigare hamburgare, läsk, folköl och popcorn mellan kl 17.00 och 18.00. Passa på att kom dit i god tid och ta en bit mat och lyssna på musik.

Smarrig korvmeny
O’Learys hade gröna tält, helt enligt företagets profil, så de var lätta att hitta till.
På korvmenyn stod Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess).
Dessutom fanns Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Delvis öppen stadion och näten uppe
Matchen mellan Malmö FF och Djurgårdens IF är omgärdad med lite högre säkerhetstänk än en normalmatch men i vår ambition att försöka hålla stadion så öppen som så kommer vi att hålla grindarna mellan ståplats och sittplats öppna, men bevakade, fram till matchstart.
Från sittplats är det okej att besöka supportertorget men det är inte okej för ståplatspubliken att besöka sittplats under denna match.

Precis som tidigare meddelats så kommer näten på båda kortsidorna att vara uppe i matchen mot Djurgårdens IF.

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man till ingång G och där finns en dörr till övre etage.