Framgångsrik helg för ungdomslagen

Publicerad 11 mars 2019 i Nyheter

180528 Elfsborgs Arian Kabashi och Malmö FF´s Noel Hansson under fotbollsmatchen i U21 Allsvenskan mellan Elfsborg och Malmö FF den 28 maj 2018 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Kod JJ / Cop 112

Förra veckan kom nyheten om att MFF:s ungdomsverksamhet är bäst i Sverige med god marginal. I helgen följde tre av föreningens ungdomslag upp topplaceringen i certifieringen med goda resultat.

U19
U19-laget spelade sin sista match i Ligacupens gruppspel mot BK Häcken i helgen och det blev seger med 3-1. Kevin Harletun (2) och Amin Sarr gjorde MFF:s mål när U19 avancerade till slutspel efter fem vinster av fem möjliga och 21-8 i målskillnad. En klar gruppseger för U19!

U17
Även U17 spelar gruppspel i Ligacupen. I helgen besegrades Trelleborgs FF med 4-2 efter mål av Lucas Gomes, August Karlin, Isak Bjerkebo och Melker Roslin. Med en match kvar i gruppspelet leder MFF gruppen som avgörs i nästa omgång med ett möte mot Helsingborgs IF.

P15
15-årslaget spelade Elitcup i Jönköping i helgen och gick obesegrade genom turneringen.

– Många av de bästa lagen i åldersklassen är med i den här turneringen. Laget har fått mycket beröm för sina insatser i turneringen, vilket är enormt glädjande, säger Per Ågren, sportchef ungdom.

Läs mer om MFF:s insatser i Elitcupen här!

huvudpartners

officiella partners