Fotbollsturneringen Alex Minne 2016

Publicerad 13 januari 2016 i Nyheter

Denna artikel är ett meddelande från MFF Support gällande den årliga fotbollsturneringen Alex Minne som går av stapeln den 6 februari.

Vi samlas i Kombihallen för vår årliga fotbollsturnering för och med MFF-supportrar. Det blir inte bara roliga och täta matcher utan en massa köpbart, ätbart och aktiviteter. I år har vi dessutom sänkt anmälningsavgiften!

Alex var styrelsemedlem i MFF Support och initiativtagare till denna turnering. 2008 somnade han in då cancern vann kampen om hans liv. MFF Support beslutade därför att överskottet från turneringen ska gå till Cancerfonden.

Lördagen den 6 februari i Kombihallen.

Tid: Samling 09.00 för lagen. Turneringen sätter igång 09.30.

Hur: 24 lag med max åtta personer i varje lag. Turneringen delas upp i sex grupper där ettorna och de två bästa tvåorna går vidare till kvartsfinal. Matcherna är 13 minuterna långa. En målvakt och fyra utespelare i varje lag + tre avbytare (fria byten under matchens gång). I år dömer utbildade domare alla matcher.

Anmälan: Sista anmälningsdag är 31 januari. I anmälan skall lagnamn, kontaktperson och kontaktuppgifter stå. Ni skickar anmälan till alexminne@mffsupport.com.

Avgift: 500 kronor

Betalning: Bankgiro 738-5370 eller Swish: 0723-294200 (mottagarnamn är Ylva Widebäck).

Avgiften skall betalas senast 3 februari. Glöm inte att ange lagnamn vid betalning.

Text: MFF Support

huvudpartners

officiella partners