Fotbollsskolans terminsstart framflyttad till augusti

Publicerad 07 april 2020 i Nyheter,Ungdom

Med anledning av coronavirusets spridning har Malmö FF fattat det nödvändiga beslutet att flytta fram starten av Fotbollsskolan från april till augusti. Vår förhoppning är att kunna börja under vecka 34 i samband med att skolorna börjar.

Vi är naturligtvis besvikna över att behöva flytta fram starten, men vår högsta prioritet är allas hälsa och välmående och att vi kan erbjuda en trygg miljö för våra utövare. Fotbollsskolan bedrivs inomhus med många personer som vistas i lokalen samtidigt, vilket inte skulle garantera hänsyn till regeringsförbudet mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Vi respekterar myndigheternas beslut till fullo och fann det därför nödvändigt att flytta fram Fotbollsskolans start.

Vår utgångspunkt är att Fotbollsskolan ska börja i augusti (preliminärt vecka 34) och pågå fram till julledigheten.

Inskrivningen är fortsatt öppen för flickor födda 2012, 2013 eller 2014. För pojkar är platserna fullbelagda.

De som fram till nu har anmält sig behåller sina platser. Vill du inte behålla din plats? Vänligen kontakta Tome Kackarovski, verksamhetsansvarig.

kontakt

Tome Kackarovski
0735-28 00 60
tome.kackarovski@mff.se

anmälan

Inskrivningen är fortsatt öppen för flickor födda 2012, 2013 eller 2014. För pojkar är platserna fullbelagda. Registreringen sker i MFF Shopen på Eleda Stadion, läs här för öppettider.

Kostnad: 1 500 kr. I avgiften ingår t-shirt, shorts, strumpor, gympapåse, vattenflaska samt två biljetter till en av Malmö FF utvald A-lagsmatch (biljetter erhålls när Fotbollsskolans träningar är igång).

Efter registreringen och gruppindelningen kommer ansvarig ledare kontakta er om träningstiderna för ert barn.

Har ni barn födda 2012 och är nybörjare ber vi er att kontakta ansvarig Tome Kackarovski för ytterligare information.

huvudpartners

officiella partners