Förtydligande gällande lördagens visning av Swedbank Stadion

Publicerad 23 oktober 2008

Här följer lite praktisk och viktig information gällande lördagens visning av Swedbank Stadion för årskortsinnehavarna.

Tack till Peab
Att en byggarbetsplats som Swedbank Stadion öppnas upp för allmänheten är unikt och vi vill tacka Peab för att man ställer upp för Malmö FF och dess årskortsinnehavare.
Samtidigt innebär det en hel del begränsningar och att regler måste respekteras för att allt skall fungera.

Tillgänglighet och säkerhet
Takarbetet på Swedbank Stadion kommer att pågå under lördagen och alla sektioner är inte klara. Detta innebär att vissa sektioner av avspärrade. Vänligen respektera dessa avgränsningar. Det råder hjälmtvång på arbetsplatsen. Tänk också på att ha lämpliga skor på er för ändamålet d v s grova kängor eller stövlar. Vi ber er också respektera att det är en byggarbetsplats – ta det försiktigt och se var ni går.

Östra och södra läktaren öppna
Samling sker i sydöstra hörnet av Swedbank Stadion(vid träningsplan 5). Här kommer vi att släppa in till såväl nedre som övre etage. Peab har öppnat upp östra och södra läktaren. Det innebär att ni som kommer att ha årskort på norra eller västra läktaren kommer att kunna se motsvarande plats på östra respektive södra läktaren. Då ”Sjungande sittplats” inte är färdigbyggd rekommenderar vi att man besöker det sydöstra hörnet på övre etage.

Mycket folk, parkering och utlottning
Intresset för visningen är stort vilket är glädjande. Det kan alltså bli kö till läktarna om alla kommer samtidig. Grindarna öppnas 10.30 och vi släpper in folk fram till 13.15. Parkeringsplatser finns vid Kulan, vid träningsplan 5 och vid Coop Forum på andra sidan Stadiongatan. Passa gärna på att besöka Kulan där ni kan ta en kopp kaffe och MFF Shopen där ni kan se en fantastisk modell av Swedbank Stadion. Vi kommer under lördagen att lotta ut signerade matchtröjor och massor av andra fina souvenirer. Lämna ditt visitkort eller fyll i en lapp med ditt namn och telefonnummer i shopen så är ni med i utlottningen. Vinnarna kommer att presenteras på hemsidan och priserna hämtas i MFF Shopen.

Glöm inte ditt papper
Vi kommer att kontrollera så att alla som vill in på Swedbank Stadion är behöriga. För att underlätta insläppet ber vi er ta med det papper ni fått hemskickat med er drömplats 2009 alternativt årets årskort. Det är endast årskortinnehavare som blir insläppta.

Hjärtligt välkomna!
Med ovanstående skrivet vill vi hälsa alla årskortsinnehavare välkomna till en WOW!-upplevelse på lördag.