Första kvalet till Malmö FF e-sport

Publicerad 05 november 2018 i Nyheter

Simon Hagström och Robin Nilsson – tvåa respektive etta i det första kvalet för MFF e-sport.

I lördags samlades runt 40 stycken FIFA-spelare i Baltiska hallen för det första kvalet till MFF e-sport där en plats i den stora finalen på Stadion stod på spel.

Chansen att få representera Malmö FF i E-svenskan 2019 lockade många duktiga FIFA-spelare till Malmö LAN i Baltiska hallen och kvalitén på de medverkande var hög. Flera högt rankade FIFA-spelare nådde inte ens kvällens semifinaler i den tuffa konkurrensen.

Det första kvalet togs hem av Robin Nilsson efter att han lyckades hålla huvudet kallt i en jämn final som spelades över tre matcher. Simon Hagström fick nöja sig med en andraplats men som tvåa är han tillsammans med Robin Nilsson klara för den stora finalen i Restaurang 1910 på Stadion.

Nästa kval kommer att äga rum i månadsskiftet november-december och kommer att vara ett online-kval. Vi återkommer med information på MFF.se och i våra digitala kanaler när tid och datum för kval nummer två är fastställt.

Malmö FF e-sport kval #1

☑️ Den första kvaltävlingen till #MFFESPORT Nästa kval sker i månadsskiftet november-december och kommer att vara ett online-kval. Du har fortfarande chansen att bli Malmö FF:s representant i E-svenskan 2019!

Gepostet von Malmö FF am Mittwoch, 7. November 2018

huvudpartners

officiella partners