Förnya ditt årskort till 2023

Publicerad 04 november 2022 i Biljett,Nyheter

Torsdagen den 10 november startar årskortsförnyelsen. Priset är oförändrat och nu kan du få ännu mer MFF på kortet.

Så fungerar förnyelsen

Logga in på dina sidor hos MFF:s biljettleverantör AXS och hämta ut reservationen som väntar på dig.

Du som vill förnya på plats i biljettluckorna kan göra det måndagen den 14 november (kl 15-18) och torsdagen den 17 november (kl 10-13).

Förnya ditt årskort senast den 31 december.

Oförändrat pris

Eftersom inga prishöjningar skett sedan 2018 var planen att göra en mindre höjning till nästa år. Men med tanke på det ekonomiska läget just nu kändes det inte rätt att ni som stöttar mest måste lägga ut mer. Priset på ditt årskort är oförändrat.

MFF Plus

Nu finns det ett tilläggspaket till dig som vill ha ut ännu mer av ditt årskort.

Detta ingår i MFF Plus:

MFF Plus kostar 995 kr.

Södra Små flyttar

Det ska vara tryggt att gå på fotboll på Eleda Stadion och det kommer vi att jobba vidare med 2023. Som ett led i det pågående trygghetsarbetet flyttar vi familjeläktaren Södra små ett snäpp mot östra långsidan. Det betyder att hela sektion 42 nu är familjeläktare och att halva sektion 40, den närmast bortasektionen, inte längre är en del av Södra små.

Du som har årskort på den del som nu blir familjeläktare kan välja att behålla din plats till ett nytt lägre pris, eller kontakta oss för att byta plats. Du som har årskort på den del som försvinner kommer att erbjudas andra platser på Södra små.

Allmän årskortsförsäljning

Resterande årskort släpps med förtur till Mitt MFF den 10 januari. Här får även du som har årskortet Ståplats Allsvenskan möjlighet att byta till ett ordinarie årskort.

Allmän försäljning från den 11 februari.

Information om årskort till damlaget kommer senare.

Frågor

Kontakta biljett@mff.se om du vill byta plats eller har andra frågor kring årskortet.

* Gäller MFF:s sortiment från dräktleverantören PUMA i butiken på Eleda Stadion. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

huvudpartners

officiella partners