Förlust i träningsmatchen mot FC Nordsjälland

Publicerad 23 februari 2024 i Dam,Nyheter

Flera chanser i matchen men det blev förlust med 0–4 mot danska topplaget FC Nordsjälland. Trots förlusten var Kim Björkegren nöjd med sin backlinje.

Kim Björkegren om…

…matchbilden:

– Vi tycker att 0–4 är lite stora siffror. Det droppar in två mot slutet och 0–2 hade speglat matchen lite mer. Vi mötte ett ganska rörligt och spelskickligt lag. Det kändes bättre jämfört med föregående matcher. Sen finns det så klart bitar kvar att jobba med.

…tredje matchen i rad utan mål framåt:

– Det är självklart inte vad vi hade förhoppningar om. Sen möter vi ett bra lag och Kristianstad dessförinnan. Den stora nitlotten i det hela var mot Göteborg och där var vi väldigt dåliga, det är inget att säga om. Men naturligtvis hoppas vi att vi kan göra mål mot bättre lag i framtiden också. 

…positiva bitar i matchen:

– Överlag var det bättre. Vi har en bra inställning, det syns tydligt på uppvärmningen och vi är påkopplade från start. Vi tyckte att backlinjen, visst vi släppte in fyra mål, var betydligt bättre. Så plus till dem. 

Laguppställning

Linnéa Hagberg (46′)
Nathalie Hoff Persson, Sanna Kullberg, Linnea Svensson, Elin Björklund (61′)
Hanna Lofthammar (83′)
Rebecka Holm, Amanda Kander
Beatrice Persson (61′), Anna Plantin (86′), Malin Gunnarsson

Avbytare: Emelie Borg (46′), Sofia Wännerdahl (61′), Nova Rolfsson (61′), Ia Berglund, Ellie Junetoft (83′), Mayar Khatawi (86′)

huvudpartners

officiella partners