Förlust för B-laget

Publicerad 17 september 2004

Malmö FF:s unga B-lag stod upp bra mot ett betydligt mer rutinerat Göteborg med spelare som Patric ”Långås” Andersson, Thomas Rosenqvist och Magnus Erlingmark. Man höll emot ända till 63 minuten då första målet kom och det avgörande 2-0 kom i sista minuten vilket knappast överraskade någon med tanke på IFK Göteborgs senaste matcher.

IFK Göteborg B- Malmö FF B
2-0(0-0)

Mål:
1-0 63 min Thomas Rosenqvist
2-0 90 min Thomas Rosenqvist

Laget:
Joel Ringström

Christopher Birgersson
Johan Guiomar Nilsson
Tobias Nilsson
Glenn Holgersson

Samuel Barlay
Charles Andersson
Marcus Pode (42 min)
Yksel Osmanovski (60 min)

Darko Lukanovic
Gelson

Avbytare:
Magnus Bönnemark 42 min
Stefan Mårtensson 60 min

Alf Westerberg:
”Vårt unga lag stod upp bra mot ett betydligt mer rutinerat Göteborg med spelare som Patric ”Långås” Andersson, Thomas Rosenqvist och Magnus Erlingmark. Vi gjorde en rejäl arbetsinsats och visade god lagmoral under hela matchen. Vårt största problem var att få igång ett fungerande anfallsspel men det rättades till efter hand.”