Förlängt kontrakt med Ulrich

Publicerad 22 juni 2011

MFFs högerback, Ulrich Vinzents, har förlängt sitt kontrakt med ett år till och har nu kontrakt över 2012 också.

– Jag är riktigt glad, säger Ulrich Vinzents. Jag har haft fantastiska år i Malmö och jag känner att jag fortfarande orkar spela på en hög nivå. Den här förlängningen gjorde mig till en glad man.

En klausul i kontraktet styrde förhandligarna till den här tidpunkten och för MFFs sportchef Per Ågren fanns det heller ingen tvekan.

– Ulrich är en riktigt bra spelare som aldrig är skadad och som ger oss en bra kontinuitet, menar Per Ågren. Det är roligt att vi båda var så överens om att köra vidare.

 Ulrich fyller 35 i år men ännu så länge är åldern inget hinder:

– Nej, jag känner mig bra i kroppen. Jag vill spela så länge som det går och jag tänker mig nog att avsluta min karriär här i Malmö. Jag har fått en del förfrågningar om att komma hem till Danmark, men här spelar jag på Sveriges finaste stadion i ett fantastiskt lag och med spännande utmaningar framför oss. Jag är mycket glad över den här förlängningen.