Förlängningar och förändringar i staben

Publicerad 21 december 2018 i Nyheter

Malmö FF är överens med fystränare Ben Rosen och fysioterapeuterna Alexander Nilsson och Jesper Robertsson om nya kontrakt. Samtidigt omorganiserar man genom att Samer Ali tar över efter Swidde Nilsson som materialansvarig.Ben Rosen

Engelsmannen Ben Rosen kom till Malmö FF inför säsongen 2014. Vid sidan av arbetet i MFF har han de senaste två åren arbetat med det danska landslaget. Föreningen och Ben Rosen är överens om en kontraktsförlängning på tre år.
Daniel Andersson: ”Ben ligger i framkant inom sitt område och har lyft verksamheten sedan han kom hit. Han är professionell och vill ständigt utvecklas, vilket också hjälper Malmö FF att bli vassare. Vi är jätteglada att ha kvar honom hos oss framöver.” 

Alexander Nilsson & Jesper Robertsson
MFF:s fysioterapeuter anslöt till föreningen inför säsongen 2017. De finns på plats under den dagliga verksamheten och delar på arbetet som rör rehabilitering och skadeförebyggande åtgärder. Nu är MFF och duon överens om nya avtal som löper till och med 2020.

Daniel Andersson: ”De har höjt nivån i det medicinska teamet och jobbar väldigt bra ihop. Samtidigt har de bra relationer till spelarna, vill deras bästa och är alltid tillgängliga. En kompetent och driven duo som vi är glada att behålla i föreningen.”

Swidde Nilsson
Inför säsongen 2015 började Swidde Nilsson som ny materialförvaltare i Malmö FF. De senaste fyra säsongerna har han tagit hand om den sportsliga utrustningen kring A-lagets verksamhet.
Daniel Andersson: ”Swidde är en varm och härlig människa som har gjort ett hårt arbete för klubben. Vi tackar honom för de här åren.”

Samer Ali
Samer Ali kommer senast från rollen som materialansvarig i MFF:s ungdomsverksamhet. Nu tar han över efter Swidde Nilsson i A-laget.

Daniel Andersson: ”Han har jobbat i föreningen länge och har emellanåt varit uppe i A-laget för att avlasta och hjälpa till. Då har han visat att han klarar av jobbet. Jag är övertygad om att han kommer att göra det bra även i fortsättningen.”

Ola Svejme
Läkaren Ola Svejme har varit med på några MFF-matcher under året. Från och med 2019 ansluter han till lagets medicinska team för att samarbeta och dela på en del uppgifter med Pär Herbertsson.

huvudpartners

officiella partners