Förlängning av årskort för 2016

Publicerad 24 augusti 2015 i Nyheter

Mellan den 25 augusti och den 31 oktober kan du som årskortsinnehavare förlänga ditt årskort för 2016 och därmed säkerställa att du följer Malmö FF på bästa sätt även nästa år – på plats på Swedbank Stadion! Till nästa säsong kommer vi även göra några förändringar för att höja kvalitén på våra arrangemang och ge bättre förutsättningar för stämningen på Swedbank Stadion.

Under 2015 har vi haft en publiktillströmning till Swedbank Stadion som aldrig förr. Inför varje hemmamatch i Allsvenskan har vi en biljettbarometer på MFF.se där vi presenterar den aktuella försäljningssiffran till kommande match där målet hela tiden är att slå fjolårets publiksiffra mot samma motstånd – något som vi gjort vid varje hemmamatch i år förutom mot Falkenbergs FF.

Vi hoppas att det stora intresset ska fortsätta under hösten och även under 2016 – något vi fått indikationer på då det är många som mailat in sina intresseanmälningar för årskort 2016.

Från och med tisdagen den 25 augusti klockan 10.00 kan vår trogna årskortspublik förlänga sina årskort över 2016. Sista dagen för förnyelse av årskort är den 31 oktober.

I mitten av november påbörjar vi försäljning av årskort för 2016 till allmänheten.

Vad ingår?

Årskortet gäller för säsongen 2016 och då ingår samtliga allsvenska hemmamatcher för Malmö FF samt första hemmamatchen för året i Svenska Cupen. Årskortet ger också förtur till biljettköp vid matcher i ett eventuellt europaspel. Eventuella träningsmatcher eller uppvisningsmatcher ingår inte.

Byta plats?

Kontakta oss på biljett@mff.se så ska vi försöka tillgodose dina önskemål. Vi besvarar alla mail med önskemål om platsbyte under november. Det går att byta plats även när årskortet är betalt, så länge det inte är tryckt.

Betalning

Ha ditt betalkort redo och logga in nedan med den e-postadress som är registrerad på ditt årskortskonto. Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du hämta ett nytt genom att klicka ”Glömt ditt lösen?” längst ner på sidan.

Du kan även besöka MFF Shopen (dock inte matchdag) och förlänga ditt årskort.

När kommer kortet?

När korten är färdigtryckta kommer de att finnas för avhämtning i biljettluckorna på Swedbank Stadion. Information om när detta blir skickas ut via e-post samt aviseras på mff.se – sannolikt i början av 2016.

Årskort på avbetalning

Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6, 9 eller 12. Sen tillkommer det en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med ”Klarna Kampanj” betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig. Glöm inte att ange hur många månaders avbetalning du önskar.

Högre kvalité i Restaurang 1910 och på våra klubbstolar

Efter sju år på Swedbank Stadion har vi samlat på oss en del erfarenhet om vad som är bäst för vår publik och hur vi skapar de bästa arrangemangen. Till säsongen 2016 kommer vi att minska antalet klubbstolar ute på läktaren till 1850 för att säkerställa kvalitén i Restaurang 1910 och därmed ge våra gäster bästa möjliga service.

Klubbstolssektionerna som minskas är sektionerna 47 och 31 där de norra halvorna kommer att läggas under priskategorin ”Långsida”. Dessa biljetter kommer endast att säljas som lösbiljetter inför varje match.

”Sjungade sitt” expanderar

I det nordvästra samt nordöstra hörnet på Swedbank Stadion finns Bobs och Roys hörna – våra två sjungande sittplatssektioner.

På MFF.se har vi tidigare presenterat våra sjungande sittplatssektioner på följande vis:

”Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07, 30 och norra halvorna av sektionerna 29 & 08 ska vara medveten om att dessa sektioner är vikta för dem som vill vara med och skapa stämning.”

Till säsongen 2016 kommer vi att bredda så att sektionerna 07, 30 samt hela sektion 29 och hela sektion 08 faller in under det vi kallar Sjungande sitt.

Detta gör vi då vi märkt av ett ökande intresse för våra aktiva sittplatssektioner.

Trots att vi kommer att inkludera norra halvorna av sektion 08 och sektion 29 som sjungande sitt kommer de fortfarande att ligga under priskategorin Långsida ytter.

All kommunikation via e-post

Observera att ALL kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort, och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och årskortsförnyelse, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Frågor?

Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Väl mött på Swedbank Stadion 2016.

Malmö Fotbollförening 

Årskortspriser 2016Långsida mitt: 4895 krLångsida: 4495 krLångsida ytter: 3745 krKortsida/sjungande sitt/familj vuxen: 2995 krKortsida/sjungande sitt/familj ungdom: 1745 krFamilj barn: 1095 krStåplats/rullstol vuxen: 1795 kr
Ståplats/rullstol ungdom: 1245 kr

Norra Blå: 800 kronor

För klubbstolsårskort kontakta klubbstol@mff.se

huvudpartners

officiella partners