Förhandsboka FIFA 18 och vinn signerad matchtröja

Publicerad 22 augusti 2017 i Nyheter

Nedräkningen har börjat! EA SPORTS FIFA 18 börjar säljas i Sverige den 29 september 2017. För att garantera att du har spelet på premiärdagen kan du redan nu förhandsboka ditt exemplar av specialdesignade EA SPORTS FIFA 18 MFF Club Edition. Alla som förhandsbokar är med i utlottningen av en signerad matchtröja.

EA SPORTS har i samarbete med Malmö FF tagit fram en version av EA SPORTS FIFA 18 med ett MFF-omslag.

Spelet släpps i Sverige den 29 september 2017. För att garantera att du kan börja spela först av alla kan du redan idag förhandsboka ditt eget exemplar av EA SPORTS FIFA 18 MFF Club Edition. Alla som förhandsbokar är med i utlottningen av en signerad MFF-matchtröja.

För att vara med i utlottningen och för att säkerställa att ditt spel finns att hämta i MFF Shopen på releasedagen krävs att du förhandsbokar senast den 16 september.

Spelet säljs i MFF Shopen till konsolerna PS4 och Xbox One (pris 699:-) samt PS3 och Xbox 360 (pris 649:-).

Förhandsboka ditt exemplar i MFF Shopen.

Utmana MFF-spelare på releasedagen
På releasedagen den 29 september mellan 14:00–16:00 kommer Oscar Lewicki och Alexander Jeremejeff att befinna sig i MFF Shopen för att utmanas i EA SPORTS FIFA 18 och signera idolkort. Ett perfekt tillfälle att hämta ut ditt förhandsbokade ex och samtidigt testa dina skills mot några av MFF:s bästa FIFA-spelare. Evenemanget är öppet för alla. Välkommen! 

huvudpartners

officiella partners