Förfest och uppladdning

Publicerad 03 maj 2014

Det går snabbt mellan matcherna och redan imorgon, söndag, är det dags för ny hemmamatch. Mattorget kommer att vara på plats mellan Malmö Stadion och Swedbank Stadion och uppe på Supportertorget kommer MFF Support som vanligt att spela musik inför matchen.

Inför matchen mot BK Häcken kommer mattorget mellan Malmö Stadion och Swedbank Stadion åter att vara på plats. Från 13.00 har du massor av mat att välja mellan i de olika tälten.

Du välja mellan olika korvar, hamburgare, belgiska våfflor eller vegetariska Samosas. Kom i tid och njut av det fina vädret, ta något att äta och dricka och upplev den pulserande uppladdningen inför matchen.

Förfest

Supportertorget får finbesök av dj Beneaf som sedan 1998 spelat funk, r&b och hiphop på Skånes scener och på senaste bland annat värmt upp för Dead Prez, Linda Pira, Kartellen och Looptroop. I MFF Supports lucka finns ett begränsat antal 2014-souvenirer kvar – hoodies, halsdukar, tygväskor så skynda att fynda innan dessa är ett minne blott. I övrigt inga konstigheter – kall dryck och bra snack.

Hur du rör dig inne på arenan

Om du vill besöka Supportertorget innan match ber vi dig att gå in igenom antingen ingång A eller B. Ska du därefter vidare till sittplats kan du använda grindarna som finns på sidorna av Supportertorget som leder dig in bakom sittplatssektionerna. Däremot kommer det inte gå att röra sig åt andra hållet, alltså ifrån sittplats in till Supportertorget. Ha detta i åtanke då ni väljer ingång.

Detsamma gäller att det inte går att gå bakom gästande lags sektion inne på Swedbank Stadion. Planera därför så att ni väljer rätt ingång för att lättast komma till er plats.

 

Biljetter

Biljetter till matchen kan du köpa på ticnet.se eller imorgon i någon av våra biljettluckor.

Du kan ladda upp redan nu genom att ladda ner matchprogrammet Avspark här