Förfest och öppen stadion – Kom i god tid!

Publicerad 19 oktober 2013

Kom till stadion och upplev Allsvenskan. I matchen mot BP kommer varje passning, varje duell och varje mål kännas avgörande. Det är nu det gäller! Fotboll skall ses live. Köp förköp och kom i tid så får ni njuta ännu mer av upplevelsen.

Supportertorget
Från 15.30 är supportertorget öppet. Serveringen har tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.

MFF Support fixar musiken
Vad säger då MFF Support om matchen. Jo såhär:
”På söndag blir det housefest!
Hauser sägs vara en av de som kommer ta över scenen efter Avicii & Swedish House Mafia, så här säger han själv i ett pressutskick: ”Det här är vad vi vill göra och det är vad vi kommer att göra . Detta är innebörden av vår passion för musiken . Vi måste vara ute, vilket ger folk dans, skratt, möjlighet att utöka sin kärlek till house musik och fly verkligheten” – på söndag spelar han på förfesten på Ståplatstorget. Öppen Stadion – vilket betyder att alla är välkomna. Där kan du också dricka happy hour-öl, köpa Supports nya tröjor, bussbiljetter till Ellos och tjabba om slutspurten.
VARMT VÄLKOMNA 15.30. INGA URSÄKTER.”

Se handboll innan?
Gör söndagen till en dag i idrottens tecken. Se både handboll och fotboll i toppklass på stadionområdet. HK Malmö bjuder alla, som har årskort till Malmö FF:s hemmamatcher eller biljett till matchen mot Brommapojkarna, på gratis handboll!
HK Malmö har flyttat sin matchstart på söndag till 15.00 och bjuder in till handbollsfest mot IK Sävehof i Baltiska Hallen. Matchen är slut senast 16.30 då det är precis lagom att vandra över till Swedbank stadion och se Malmö FF mot Brommapojkarna.

Alla som visar upp en biljett till Malmö FF – BP på söndag eller Årskort/Höstkort till Malmö FF:s hemmamatcher säsongen 2013 kommer gratis in. Gäller sittplats långsida (fri placering) i Baltiska hallen.

Biljettluckorna på Swedbank stadion öppnar 14.30

Både HK Malmö och IK Sävehof har börjat säsongen bra. I dagsläget ligger man tvåa och trea i Elitserien och båda är obesegrade.

Öppen stadion men bestämda insläpp!
Vi satsar på en så öppen och trevlig miljö som möjligt i samband med Malmö FF:s hemmamatcher. Matchen mellan Malmö FF och Mjällby har fokus på service och trivsel. Stadion kommer att vara öppen men vi har ställt om våra scanners inför de sista två matcherna så att man måste gå in via den ingång som står på biljetten. Däremot kommer grindarna mellan ståplats och sittplats att vara öppna. Passa på att besöka Supportertorget bakom ståplats.
Köp förköp
Vi rekommenderar förköp för risken är stor att det blir långa köer trots att alla tillgängliga biljettluckor är öppna från två timmar innan avspark nu på söndag.
Klicka här för att köpa biljett

Köp biljett på familjeläktaren!
Hela familjen (fyra personer) kan gå på match för endast 400:-
Ring ticnets Call center 0771- 707070, besök MFF Shopen eller biljettluckorna på Swedbank Stadion från klockan 17.00

Kom i god tid (minst en timme innan)
För att inte missa något ber vi er komma i god tid. Med god tid räknas minst en timme innan avspark.

Klä dig varmt och ljusblått
Vi uppmanar vi alla att alltid klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller keps så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Köp souvenirer
I MFF Shopen och i tälten utanför stadion kan man som vanligt köpa MFF-souvenirer av alla de slag.
Klicka här för att komma till webshopen

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man på insidan av stadion till ingång G och där finns en dörr till övre etage.

Norra Blå
Norra Blå är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill uppleva den Malmöitiska supporterkulturen tillsammans med andra i samma ålder. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar.
För mer information om Norra Blå klicka här!

Handla i tälten utanför!
O’Learys har gröna tält, helt enligt företagets profil, så de är lätta att hitta till.
På korvmenyn står Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess). Nu kan man köpa en vegetarisk soppa med bröd.
Dessutom finns som vanligt Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.