Förfest och förköp

Publicerad 30 april 2014

Imorgon spelar Malmö FF mot Helsingborgs IF i Svenska cupens semifinal. Nedan finner du viktig information.

I skrivande stund har 5629 personer köpt biljett till matchen och vi har fått indikationer på att det är många som planerat att köpa biljett på plats på Swedbank Stadion imorgon. Då det blir stort tryck på våra biljettluckor finns risken för köbildning och vi rekommenderar er därför att köpa förköp på ticnet.se eller att komma i god tid till Swedbank Stadion.

Biljettluckorna hittar ni vid ingång 51 (nordöstra hörnan mot Kulan) eller vid ingång 23 (nordvästra hörnan mot Lorensborg).

Förfest
Precis som vanligt kommer MFF Support att annordna förfest på Supportertorget för att få upp stämningen innan match. Bakom spakarna står Jonas Appelqvist som även är redaktör för MFF Supports medlemstidning, Nr Tolv. Klockan 13.00 startar förfest och MFF Support och MT96 kommer även att hålla öppet sina luckor.

Kom lite tidigare och slå dig ner i någon av våra fåtöljer med en kall dryck och njut av bra musik.

Håll koll på vilken som är din ingång
Då det inte är någon ”Öppen arena” imorgon kommer det inte gå att gå in genom vilken ingång som helst och sedan röra sig fritt inne bakom läktarna. Se därför till att titta på din biljett en extra gång och notera vilke ingång du ska gå in igenom. Detta innebär även att nätet kommer vara uppe framför de båda kortsidorna för att undvika risken för inkastade föremål.