Förfest med MFF Support & insamling till tifofonden

Publicerad 11 september 2015 i Nyheter

Del två i MFF Tifosi 96:s tvåstegstifo uppe på Olympia. Del ett bestod av en stor flagga som gick över publiken och täckte hela MFF-sektionen.

Efter närmre en månads väntan är det äntligen dags för hemmamatch i Allsvenskan när IF Elfsborg gästar Swedbank Stadion. Malmö FF och laget ifrån Borås ligger båda och lurar i vassen på de övriga topplagen och behöver tre poäng för att fortsätta att utmana. MFF Tifosi 96 genomförde ett fint flaggtifo uppe i Helsingborg och kommer inför matchen mot IF Elfsborg att genomföra en insamling till Tifofonden. Uppe på Supportertorget kommer MFF Support bjuda på förfest och bland annat låta MFF-publiken styra musikutbudet samtidigt som de samlar in pengar till UNICEF.

Om MFF Supports förfest på Supportertorget:

”Dags för ny förfest. Du är viktig.

Det är dags att tagga till ordentligt och visa att Allsvenskan är viktigast. På lördag är det toppmöte mot Ellos och då har vi bokat in Aurora Percovich Gutierrez (Rättviseförmedlingen) & Lautaro Cubilla (Musikguiden i P3) som är Malmöiter med himmelsblå hjärtan och fantastiskt bra musiksmak. Men även du kan vara med och välja musik! Lägger du 100 kr i vår bössa i dj-båset till insamlingen till UNICEF och behövande flyktingar får du OCKSÅ välja valfri låt att spelas på torget innan match! Win-win. Dessutom kommer det i luckan säljas tishor i rätt anda till förmån för samma insamling. 140 kr för dessa, men det går även bra att skänka mer.

Kom i tid, från 14.00 kör vi.

/MFF Support”

Supportertorget ligger inne på Swedbank Stadion bakom den norra ståplatsläktaren. Ni kommer lättast dit genom ingång A eller B.

Insamling till MFF Tifosi 96:s tifofond

”Innan matchen på lördag mot Elfsborg kommer MT96 ha en insamling till tifofonden. Ni hittar oss i samtliga ingångar till stadion. Vill du skänka en slant redan nu? Swisha valfri summa till 0709- 112 092 eller sätt över pengar till BG 223-2213.

Framåt Malmö!

/MFF Tifosi 96″

huvudpartners

officiella partners