Följ MFF 2013 från din egen plats – så skaffar du årskort

Publicerad 06 februari 2013

Årskortet för 2013 gäller redan i första matchen i Svenska Cupen mot Öster den 2 mars och ger rabatt till den andra mot Sundsvall den 17 mars. Så säkra din plats till säsongen redan nu.

”Vi har ett snitt på 15 000 på hemmamatcherna och vi har ett fantastiskt stöd som hjälper oss att spela en attraktiv fotboll, men vi behöver allt stöd vi kan få. Jag hoppas att så många som möjligt köper årskort.”  
                    
Lagkapten, Jiloan Hamad

”AIK har sagt att dom ska sälja 15.000 årskort till sin nya arena, så vi borde väl sälja 16 – 17 000.” 
                    
Årets premiärmålskytt Erik Friberg (med glimten i ögat).

2013 innebär ett större värde för årskorten än 2012. Utöver att du är garanterad din plats på Swedbank Stadion vid samtliga hemmamatcher i Allsvenskan, har du också förtur till Europaspelet. Upplevde du stämningen på matcherna mot Rangers FC och Dinamo Zagreb 2011 vet du hur magiskt det kan bli.

En annan nyhet för i år är att vi kommer spela två hemmamatcher i Svenska Cupens gruppspel under mars månad. Med årskort går du gratis på matchen mot Öster och till matchen mot Sundsvall får du rabatt på biljetten.

Varje år försöker vi dessutom få till matcher mot spännande internationellt motstånd, som när vi mötte Zlatans Milan, och även till dessa matcher har alla med årskort förtur.

Köp årskort på biljett@mff.se

Vill du boka en speciell sittplats gär du det enklast genom att skicka ett mail till biljett@mff.se , Ange ditt namn, ett telefonnummer där vi kan nå dig dagtid och om du har några speciella önskemål. Så kontaktar vi dig och hjälper dig att skaffa din plats på Swedbank Stadion.

Ska du köpa årskort till ståplats eller vill du köpa årskort till sittplats utifrån Ticnets funktion ”bästa plats” kan du göra det smidigt direkt på den här länken.

Ta gärna en rundtur på läktarna via vår 360-guide på den här länken.

För priser och mer information om möjlighet till avbetalning, vänligen läs vidare här.

Självklart kan du också köpa ditt årskort i MFF Shopen under ordinarie öppettider.

Vi ses på Stadion!