Följ Malmö FF:s alla matcher direkt i mobilen

Publicerad 04 april 2007

Följ Malmö FF:s alla matcher direkt i mobilen
– Sveriges Radio direktsänder allsvenskan

Nu kan Sveriges fotbollsfans följa sitt favoritlags alla matcher i sin helhet, direkt i sina mobiltelefoner. I samband med starten av allsvenskan denna vecka börjar Sveriges Radio direktsända samtliga matcher i sin helhet i mobil.sr.se.

Oavsett var lyssnarna befinner sig när det är dags för avspark kommer de att kunna höra hur det går för sitt favoritlag. Det enda de behöver göra är att koppla upp sig mot internet med sin mobiltelefon och surfa in på mobil.sr.se.

– Jag är särskilt glad att våra refereat nu kan nå en ny mobil publik. De mobila direktsändningarna är ett mycket välkommet komplement till Radiosportens klassiska Sportextra i ”vanliga” radion, säger Radiosportens chef Janne Svensson.

Som alla sportfantaster redan vet direktsänder Sveriges Radio sedan 2005 alla matcher i fotbollsallsvenskan och elitserien i hockey i sin helhet på webben. Men nu är det alltså mobilernas tur.

– Sveriges Radios mål är att möta publiken på dess villkor, var och när det passar dem. Att direktsända alla allsvenskans matcher i sin helhet är ytterligare ett steg i den riktningen, säger Daniel Boo, ansvarig för mobila tjänster.

Mobil.sr.se är Sveriges Radios prisbelönta sajt för mobiltelefoner. Här läser publiken bland annat nyheter och sport, lyssnar på åtta radiokanaler, hör nyheter, humor och sportklipp när det passar dem.