Flyg- och bussresa till Zagreb

Publicerad 08 augusti 2011

Vår officiella supporterklubb MFF Support har två attraktiva resealternativ (flyg och buss) till Zagreb för att se matchen mot Dinamo Zagreb.

Flygresa
Priset är på 2 800kr per person och medlem, t.o.r. Zagreb, med avfärd klockan 10.00 onsdagen den 17 augusti från Kastrup (Köpenhamn) och hemfärd från Zagreb klockan 24.00 (d v s direkt efter matchen). Beräknad flygtid ca 2 timmar.

MFF Support tar också ansvar för transport från arenan i Zagreb direkt efter matchen till flygplatsen. Alla övriga arrangemang i Zagreb – transporter, mat etc. får den enskilde resenären själv ordna.

Resorna säljs endast via MFF Shopen på Swedbank Stadion. Dessa börjar säljas klockan 10.00 på tisdag morgon (den 9 augusti) och det är först till kvarn som gäller. Man kan köpa en biljett per person så länge det finns en kö under tisdagen – därefter är det möjligt att köpa flera biljetter per person. Du måste vara medlem i MFF Support för att kunna köpa biljett – medlemskap kan under dessa dagar köpas i MFF Shopen. Tänk på att biljetterna endast kan betalas med konto- eller bankkort – d.v.s. ingen kontantbetalning.

I samband med inköp av biljetterna i MFF Shopen ska resenären också fylla i de personuppgifter som flygbolaget (Jet Time) kräver för denna typ av arrangemang – alla resenärer måste alltså ha med passet vid inköpet.

Observera att det finns en osäkerhetsfaktor i detta arrangemang som kan göra att resan i värsta fall inte blir av:

– Planet måste vara absolut fullt – 148 personer – innan MFF Support sluter avtal med aktuellt flygbolag.

Ovanstående innebär att resan inte blir av om MFF Support t.ex. endast säljer 120 platser (MFF Support har inte resurser att betala de platser som inte bokas), alternativt att någon annan intressent bokar upp flygbolagets plan innan vi hinner teckna avtal. Därför hoppas MFF Support att alla ni som är intresserade bokar så fort som möjligt! I händelse av inställelse av resan återbetalas biljetten i MFF Shopen.

Viktigt att tänka på inför flygresan:

* Incheckningen startar 2 timmar innan avgångstid – d v s klockan 08.00. Var i tid!
* På planet kommer det i båda riktningarna att serveras en lättare måltid. Mat och dryck ingår i priset.  För de som önskar kan öl köpas av kabinpersonalen.
* MFF Supports resepolicy är att vi inte serverar starksprit på våra researrangemang.
* När det gäller bagage är det sedvanliga flygregler som gäller – max 8 kg handbagage.
* För biljetter till matchen, vänligen håll koll på mff.se

Bussresa
För den som är flygrädd, vill se Europa från vägen, eller som helt enkelt vill spara en slant så anordnar MFF Support även bussresor.
 
Bussresan beräknas enligt bussbolaget att ta ca 23-24 timmar. Då MFF Support tycker det är bra att vara framme vid lunchtid så att man hinner sträcka på benen lite innan matchen kommer bussen att avgå klockan 11.00 från Malmöhusslotts parkering tisdagen den 16 augusti (alltså dagen innan matchen). MFF Support vill att alla resenärer är på plats klockan 10.30 så att bussen avgår i tid. Tanken är också att bussarna ska avgå mot Malmö direkt efter matchen. Detta betyder alltså att beräknad hemkomst är ca 23.00 torsdagen den 18 augusti (dock är det svårt att säga någon exakt tid och det kan säkert bli någon timme tidigare eller senare).
 
Priset för bussresan är 1300 kronor t.o.r. Liksom för flygresan måste du vara medlem i MFF Support för att få inhandla resa. Även bussresan säljs endast i MFF shopen fr.o.m. tisdagen den 9 augusti klockan 10:00 och måste köpas med konto/kreditkort. Tänk också på att Kroatien inte är med i EU eller Schengen och att det därför att nödvändigt att även som bussresenär ha med sig ett giltigt pass.

Till bussarna kommer det att behövas bussvärdar som kan sköta kontakten med busschaffören; räkna antalet resenärer och kolla att alla resenärer betalt resa; samt ha kontakt med Supporterpolisen. Vill du vara bussvärd vänligen deklarera detta när du köper din resa i MFF Shopen.

För att bussen, eller bussarna, ska kunna avgå krävs de att de är i princip slutsålda. En buss har kapacitet för 50 resenärer. Då bussbolaget måste ha besked ganska omgående vill MFF Support att du inhandlar din bussresa så fort som möjligt.
 
Välkommen till MFF Shopen!