Fler segrar att rapportera om

Publicerad 10 september 2007

Segern för juniorerna mot IFK Norrköping innebär ett stort steg mot seriesegern.

IFK Hässleholm tog ledningen med 1-0 mot Malmö FF:s P16 efter bara tre minuter men lyckan varade inte länge. Två minuter senare hade Malmö FF vänt och matchen slutade tillslut 13-2 till de himmelsblå.

Max-Ludwig Gustafsson

Ruben Grönevik(73), Mak Dzonlagic(46), Jasmin Sudic, Christoffer Lundin.

Baris Hûmmet(73), Elvir Biberic, Erdin Demir(46), Pontus Jansson.

Hamid Alamin, Adam Weiszevski.

Viktor Dahlgren(46), Ezvin Ahmetovic(46), Sebastian Lalehzar-Nordin(73), Muamet Asanovski(73), Malte Hammenskog.

Kommentar
IFK Norrköping försvarade sig bra i första halvlek. Inget av lagen skapade speciellt många målchanser. Inför andra halvlek gjorde vi två byten, Erdin hade lite besvär av en lätt skada han fick i en landskamp för ett tag sedan och Mak kände av sin förkylning. Viktor, som bytte av Erdin, startade mycket bra i andra halvlek när han efter ett fint anfall fick in ett inlägg till Adam som med ett tillslag styrde in bollen på bortre stolpen. Ezvin, som ersatte Mak, skötte sig jättebra som mittback tillsammans med Jasmin i andra halvlek. Pontus som spelade vänsterfältare i första halvlek tog klivet in som innerfältare när Erdin gick ut i paus och även han kom mer till sin rätt där.

Adam gjorde även det andra målet ganska tidigt i andra halvlek och efter det målet så tog vi över matchen helt. Elvir var jätteduktig under hela matchen, tog ett stort ansvar i det defensiva arbetet och samtidigt kreativ framåt.

Att vi vann idag kan innebära att vi kommer att vinna serien, eftersom Elfsborg och Degerfors spelade oavgjort, vilket innebär att vi leder med 6 poäng inför de två sista omgångarna och att vi har betydligt bättre målkvot.

Vår nästa match i serien är mot BK Häcken borta nästa lördag kl. 14:00.

Vi spelar även på onsdag kl. 18:30 kvartsfinal i DM mot Ängelholms FF troligtvis på plan 5 Malmö Stadion.