Fira guldet på ett säkert sätt

Publicerad 08 november 2020 i Herr,Nyheter

Vi vill inget annat än att fira vårt tjugoförsta SM-guld med er. Men med tanke på den ökade smittspridningen av covid-19 i Sverige och lokalt i Skåne är det av yttersta vikt att alla fortsätter följa myndigheternas riktlinjer och undviker folksamlingar, vilket inkluderar arenaområdet på Eleda Stadion.

Malmö FF är svenska mästare. En framgång väl värd att firas, men på ett säkert sätt. Vårt samhälle är drabbat av en pandemi och som medmänniskor måste vi tänka på varandras hälsa och välmående. 

I den allvarliga situationen som råder arbetar Malmö FF kontinuerligt i dialog med Region Skåne, Polisen, Malmö stad och övriga involverade parter för att, så långt det är möjligt från föreningens sida, skapa förutsättningar som kan minimera smittspridningen i och omkring vår verksamhet.

Vi är stolta över våra supportrar som har agerat ansvarsfullt under året och undvikit att skapa stora folksamlingar. Därför vill vi, tillsammans med MFF Support, poängtera vikten av att fortsätta ta ansvar och att undvika folksamlingar, vilket inkluderar arenaområdet kring Eleda Stadion efter dagens match.

Med start klockan 20:00 ikväll, söndag, sänds vår guldstudio live från Eleda Stadion. Gå till sändningen här.

Malmö FF och MFF Support tackar för visad förståelse och för att alla även i fortsättningen följer rådande restriktioner.

huvudpartners

officiella partners