Finns fortfarande biljetter kvar till MFF – FC Salzburg

Publicerad 03 augusti 2015 i Nyheter

På onsdag tar Malmö FF emot FC Salzburg i returmötet i Champions League tredje kvalomgång. Åge Hareide och Markus Rosenberg har talat sig varma om hur viktig publiken är då MFF måste vända 0-2 resultatet ifrån första mötet för att ta sig vidare. Intresset till matchen är stort och på måndagsförmiddagen var det sålt över 17 000 biljetter (maxkapacitet: 20 500), men det finns fortfarande biljetter kvar över hela Stadion (Dock inte ståplats som är utsåld).

Då FC Salzburg har bett om färre antal biljetter till bortasektionen än vad de har rätt till har vi kunnat släppa upp en hel del platser till de nedre sektionerna på den södra kortsidan. Det har även gjort att vi kunnat minska på säkerhetszonerna på de övre sektionerna på södra kortsidan och därmed frigjort fler platser även där.

Utöver detta är där bokningar som förfallit under måndagen och därmed har dessa biljetter gått ut till försäljning igen.

Ni köper biljetter antingen i MFF Shopen, via ticnetombud (Hertz på Kronprinsen, Folk&Rock på Lilla torg eller på Malmö Arena – som nu är tillbaka efter sin sommarsemester) eller på ticnet.se

Vi ses på Stadion!

Malmö FF – FC Salzburg
Malmö New Stadium (Swedbank Stadion)
Onsdag 5/8 klockan 20.30

#Tillsammans

huvudpartners

officiella partners