Finaldag Fotboll mot rasism

Publicerad 27 augusti 2013

Nu har vi släppt biljetterna till finaldagen i årets stora ungdomsturnering: Fotboll mot rasism.

Lördagen den 7 September är det dags för finalerna i årets stora ungdomsturnering – Fotboll mot rasism. Närmare 100 lag har deltagit och genom vårens turningsspel ute i Fotbollsnätverket har fyra lag i klassen Pojkar 12 och fyra lag i Flickor 12 kvalificerat sig till semifinalerna. Det kommer alltså att bjudas på ungdomsfotboll av riktigt hög klass.

04 derby, MFF – HIF
Dagen till ära kommer ett gäng andra, låt oss kalla dem äldre ungdomar, återförenas. Spelare från de båda derbylagen Malmö FF och Helsingborgs IF kommer att sammanstråla för en revanschmatch.

Behrang Miri uppträder
Till finalceremonin kommer rapparen och artisten Behrang Miri att uppträda. För den breda publiken är han känd från bland annat årets Melodifestival, men för många andra är han mer känd för sitt engagemang i ungdoms och antirasistfrågor. 2004 grundade han RGAR – Rörelsen Gatans Ansikte och Röst och han är engagerad i ett flertal antirasistorganisationer. Bland hans många utmärkelser kan vi nämna ”Årets glädjespridare i Malmö” 2009 och Nationalencyclopedins ”Stora kunskapspris” 2011.

Alla med stjärnkortet går gratis
Tack vare ett samarbete med Sydsvenska Dagbladet går alla med Stjärnkortet gratis. Stjärnkortet gäller för hela familjen.

Inträde 40 kr, biljetter på Ticnet
Vill du vara med och ge rasismen rött kort och uppleva en dag på Swedbank Stadion med ungdomsfotboll och underhållning i toppklass kan du redan nu köpa din biljett. Enklast är att gå in på ticnet.se och boka. Biljetten skriver du enkelt ut på valfri skrivare.

Välkommen!