Fel i Sydsvenskan. HIF-biljetterna inte släppta till försäljning ännu.

Publicerad 29 maj 2010

I Sydsvenska Dagbladet förekommer uppgifter om att matchen mot HIF redan är på väg att bli slutsåld. Det stämmer inte. De vanliga biljetterna är inte ens släppta till försäljning, däremot är nästan alla loger och stor del av klubbstolarna redan sålda.

Idag släpps höstkortet och det är i nuläget det enda sättet att köpa biljetter till höstens matcher om man inte vill sitta i loge eller på klubbstolar. De vanliga biljetterna till höstens matcher släpper vi först senare – när vi är helt säkra på spelschemat. Tidigare år har vi haft problem med att vi släppt upp matcher till försäljning som sedan flyttats. Därför säljer vi i dagsläget bara matcherna genom höstkortet – ett säsongskort där man får Gefle, Elfsborg, Helsingborg, Göteborg, Kalmar och den avslutande matchen mot Mjällby till ett bra pris. (Läs mer om höstkortet här.)

Närmast kommer vi släppa upp biljetterna till AIK och Gais. Till HIF-matchen kommer vi göra ett mer ordnat biljettsläpp senare i sommar där medlemmar som vanligt är först ut att få köpa biljett. Mer information kommer här på hemsidan när alla datum har blivit spikade.

(Medlemmar kommer även informeras separat om släppet via e-post, se till att anmäla din emailadress till oss om du ännu inte gjort det på medlem@mff.se)

Är du intresserad av loge eller klubbstol till höstens matcher går det bra att boka redan nu via MFFs säljavdelning.