Extra biljettsläpp till matchen mot IK Sirius FK

Publicerad 08 juli 2021 i Herr,Nyheter

Det finns ett antal outnyttjade biljetter till lördagens allsvenska match mot IK Sirius. Dessa biljetter går under torsdagen ut till årskortsinnehavare i lottningslistan, upp till antalet vi får lov att ta in på Eleda Stadion på grund av restriktionerna. Det är först till kvarn på de resterande biljetterna.

Här följer biljettinformation till matchen


Malmö FF – IK Sirius FK
Lördag 10 juli, 15:00
Eleda Stadion
Allsvenskan omgång 10

Torsdagen 8 juli släpper vi upp ett antal outnyttjade biljetter till matchen mot IK Sirius. Efter som vi har fler årskortsinnehavare än platser så har biljetterna fördelats genom lottning. Efter att ett antal årskortsinnehavare genom lottningen givits förtur till köp, men då det finns biljetter kvar, släpper vi nu upp de resterande biljetterna till alla de årskortsinnehavare som till den här matchen inte gavs möjlighet till förtur. Vänligen notera att det är först till kvarn på de kvarvarande platserna.

Biljetterna till Ståplats är slutsålda och finns därför inte som ett alternativ vid val av plats.

Får jag ta med en vän?
Ja, till den här matchen har vi gjort det möjligt att ta med en annan årskortsinnehavare. Om du lottas fram att kunna boka plats men inte har någon annan årskortsinnehavare att gå på matchen med, går det givetvis bra att endast boka en plats. Det finns ett antal singelplatser. Om du går själv uppskattar vi att du i första hand väljer en av dessa platser. Vänligen notera att både matchbiljett och årskort ska skannas vid insläppet. Ha årskortet och biljetten nära till hands och redo vid entrén.

Boka biljett
I förmiddagens mejlutskick (torsdag 8 juli) finns instruktioner om hur du gör för att boka din biljett via vår biljettleverantör AXS. Biljettbokningen är öppen 8 juli fram till 23:59.

Vad kostar en biljett?
Allsvenska matcher ingår i årskortet. På din biljett står det därför att priset är 0 kronor. Notera att både matchbiljett och årskort ska skannas vid insläppet.

Vi värnar om din hälsa!
Malmö FF tar smittspridningen på största allvar och värnar om våra supportrars hälsa. För att minimera smittspridningen är det viktigt att vi alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till.

Behöver du hjälp?
Vår biljettleverantör AXS hjälper dig direkt här.

Övriga frågor
Vänligen kontakta biljett@mff.se.

huvudpartners

officiella partners