Exklusiv studiosändning inför torsdagens Europakval

Publicerad 24 augusti 2020 i Herr,Nyheter

På torsdag klockan 19:00 går Malmö FF in i Europakvalet och ställs mot polska MKS Cracovia på hemmaplan. Inför matchen kommer vi erbjuda våra supportrar möjlighet att ladda upp med ett 45 minuter långt exklusivt studioprogram med fokus på MFF i Europa.

Programledare Cornelius Löfmark och studioexpert Anders Andersson.

Programledare är Cornelius Löfmark som är ett bekant ansikte i Malmös nöjes- och sportscen. Vid sin sida har han MFF-profilen Anders Andersson som också syns som studioexpert inför våra allsvenska matcher.

Gäster:

– Markus Rosenberg
– Daniel Andersson, sportchef
– Malin Levenstad, spelare i FC Rosengård
– Lars-Christer Olsson, ordförande i Svensk Elitfotboll och tidigare UEFA-bas

Sändningen bjuder även på inslag med tränare Jon Dahl Tomasson och lagkapten Anders Christiansen.

Programmet pågår mellan 18:00 och 18:45.

För dig som redan har supporterpaket
För dig som är årskortsinnehavare och har valt ett av våra supporterpaket går sändningen att se utan extra kostnad. Du kommer att få inloggningsuppgifter till sändningen i din mailkorg.

Mailet skickas ut senast tre timmar före sändningsstart. Har du inte fått mail? Titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

För dig som har årskort men inte supporterpaket
Om du har årskort men inte supporterpaket kommer du att ges ytterligare en möjlighet till val av paket. Då kan du antingen välja:
1) Supporterpaketet: tillgång till torsdagens Europasändning och alla allsvenska studiosändningar.
2) Supporterpaketet + Europapaketet: tillgång till torsdagens Europasändning och alla allsvenska studiosändningar. Dessutom kostnadsfria biljetter till våra tre hemmamatcher om vi tar oss till gruppspel i UEFA Europa League 2020 (förutsatt att UEFA och svenska myndigheter tillåter publik). Du får tillgång till din ordinarie årskortsplats, men observera att man i särskilda fall kan tilldelas annan plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Skulle vi inte kvala in till gruppspel eller gruppspelet spelas utan publik flyttas erbjudandet fram och omfattar kvalmatcherna nästa säsong, 2021, förutsatt att vi kvalificerar oss dit och matcherna spelas med publik.

Valet görs via en länk som skickats till din mailkorg. Gör ditt val senast onsdag 26 augusti klockan 13:00. Har du inte fått mail? Titta först i skräpposten och kontakta därefter biljett@mff.se.

För dig som inte har årskort eller väljer supporterpaket
Studioprogrammet kommer gå att köpa som PPV till en kostnad av 39 kronor.

huvudpartners

officiella partners