Exakta ny Officiell partner till MFF

Publicerad 12 februari 2016 i Nyheter

På bilden Håkan Larsson (t.v.) och Patrick Andersson (t.h.) från Exakta, samt i mitten Niclas Carlnén, vd Malmö FF.

Malmö FF presenterar stolt Exakta som ny Officiell partner till föreningen.

– Malmö FF:s vinnarkultur och stora samhällsengagemang passar väl in i Exaktas värderingar. Genom samarbetet får Exakta en fantastisk plattform att fortsätta bygga sitt varumärke. Det är ett långsiktigt arbete, där vi ser fram emot ett givande samarbete tillsammans med Malmö FF, säger Håkan Larsson och Patrick Andersson, Exakta.

– För Malmö FF är det glädjande att kunna presentera Exakta som ny Officiell partner till klubben. Det är extra kul att Exakta visat ett stort intresse för föreningens verksamhet och vi ser fram emot ett utvecklande samarbete för båda parter, säger Niclas Carlnén, Malmö FF.

Exakta med sina 240 medarbetare är en grafisk koncern med huvudkontor i Malmö. Utöver rena tryckeritjänster såsom offset- digital- och storformatstryck erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Allt från beslutsstöd (BI) inför kommande marknadsaktiviteter till beställningsportaler, lagerhållning och distribution. Behöver ni hjälp med form och layout så hjälper vår produktionsbyrå er. Vi kallar det Print and Beyond!

huvudpartners

officiella partners