Europakvalet direktsänds i MFF Play Premium

Publicerad 16 juni 2022 i Herr,Nyheter

Det är nu klart att hemmamatcherna i sommarens inledande kvalomgångar i Europa kommer att direktsändas i MFF Play Premium.

I tisdags och i onsdags lottades sommarens två första kvalrundor i de europeiska cupspelen. Det slutgiltiga motståndet i den första kvalomgången till Champions League fastställs först på midsommarafton då vinnaren från förkvalet koras. Klart är dock att Malmö FF inleder Europasommaren med att möta vinnaren från förkvalet på Eleda Stadion tisdagen den 5 juli med avspark 19.00.

Redan nu är det också klart att den matchen – för dem som inte har möjlighet att se matchen på plats –kommer att sändas direkt i MFF Play Premium. Det står också klart att oavsett vilken turnering vi spelar vidare i så kommer hemmamatchen i kvalomgång 2 samt en eventuell hemmamatch i kvalomgång 3 att direktsändas i MFF Play Premium.

– Vi vet alla vad Europaspelet betytt för Malmö FF det senaste decenniet och vilken betydelse supportrarna haft i våra internationella framgångar, säger Malmö FF:s kommunikationschef Mattias Larsson och fortsätter.

–  Inte minst ur det perspektivet känns det fantastiskt att kunna erbjuda de supportar som under sommaren av olika anledningar inte har möjlighet att ta sig till Eleda Stadion chansen att följa matcherna via MFF Play Premium.

POTENTIELLA MOTSTÅNDARE

Champions League Kvalomgång 1 – speldatum 5 juli och 12/13 juli (borta): La Fiorita (San Marino), Inter Club d’Escaldes (Andorra), FCI Levadia (Estland) och Vikingur Reykjavik (Island).

Champions League Kvalomgång 2 – speldatum 19/20 juli (borta) och 26/27 juli (hemma): Ballkani (Kosovo) eller Žalgiris (Litauen).

Conference League Kvalomgång 2 – speldatum: 21 juli (hemma) och 28 juli (borta): The New Saints (Wales) eller Linfield FC (Nordirland)

huvudpartners

officiella partners