Ett ungt B-lag förlorade knappt mot OB

Publicerad 16 februari 2003

Om A-laget var sargat så var B-laget nästan ett rent ungdomslag. Endast tre spelare; Mattias Asper, Jeppe Vestergaard och Jon Jönson hade A-lagsmeriter. Trots att man mötte ett betydligt mer rutinerat Odense förlorade man bara med uddamålet.

Odense B- Malmö FF B
1-0(0-0)

Mål:
1-0 51 min Målskytt Okänd
Ett skott/lobb från högerkanten som Mattias Asper själv tyckte att han borde tagit.

Startuppställning
Mattias Asper –
Johan Nilsson Guiomar, Max Fuxberg, Thommie Persson, Jeppe Vestergaard(60) –
Magnus Bönnemark(73), Anders Ekelund, Jon Jönsson(20), Alexander Malmström(73)
Kabiro Bello, Darko Lukanovic

Avbytare:
Joakim Nilsson in 20 min, ut igen 65
Tim Strömberg 60 min
Marcus Pode 65 min
Tobias Nilsson 73 min
Behrang Safari 73 min

Anders Palmér:
”Vi ställde upp med ett väldigt ungdomligt lag av olika anledningar och vi mötte att bättre och mer rutinerat lag. Jag tycker ändå att killarna gör en bra insats så länge de orkade. Vi hade ett par chanser i början men mot slutet var vi riktigt trötta. Det är mycket nyttigt och lärorikt för killarna att spela sådana här tuffa matcher. Jag tycker att båda anfallarna gjorde en bra insats, Thommie Persson var bra i backlinjen och även Asper gör en bra insats även om han nog får ta på sig målet.”