En ny titel står på spel

Publicerad 04 november 2013

Är 2013 året då Malmö FF vinner en titel man inte tidigare har? Supercupen är matchen då årets svenska mästare möter årets cupmästare. I år således Malmö FF mot IFK Göteborg.
Men det är också Jiloan Hamads avskedsmatch. Det finns alltså all anledning att ta sig till Swedbank stadion nu på söndag. Avspark 18.00.

Det väntar alltså ett mästarmöte redan i helgen som kommer. Supercupen innebär nämligen ett möte mellan vinnaren av Svenska Cupen, som spelades klart redan under våren, och där IFK Göteborg stod som vinnare och Svenska Mästarna, vilka är Malmö FF, som ni alla vet vid det här laget. Dessa två lag möts alltså i en direkt avgörande match, här hemma på Swedbank Stadion, som korar vinnaren i Supercupen. Än är alltså inte säsongen slut. Det återstår ytterligare en match. Det är inte heller vilken match som helst. Det är final, mot klassiska IFK Göteborg och dessutom på hemmaplan. Ta chansen och se Malmö FF en sista gång för i år. Biljetter köper du här.

Öppna sektioner
Följande sektioner är öppna på söndag: Ståplats (ingång A), östra nedre sittplats (ingång K och L), Sjungande sitt (Roys hörna) och bortasektionen (ingång E).

Förfest
”Det blir förfest i mindre format på söndag, men lika kul för det – Ordförande Magnus Ericsson och sidekick Anna Storåkers från MFF Support, spelar det bästa av det bästa från säsongen. Räkna med gamla klassiker, nyare malmöitisk hiphop och låtar som fått ett uppsving under guldstriden. Unna dig ett glas vin, en ostburgare och köp en tisha eller två till dig och barnbarnet. Sen piskar vi göteborgarna tillsammans.”
MFF Support

Det är SvFF och Kentaro som är arrangör av matchen så evenemanget kommer att skilja sig en del från Malmö FF:s ordinarie hemmamatcher.

Årskorten gäller inte
Malmö FF:s årskort gäller exempelvis inte som entré till matchen och Hymnen kommer inte att spelas vid inmarschen.

Hylla Jiloan Hamad
Vår kapten Jiloan Hamad gör sin sista match för Malmö FF. Efter matchen hoppas vi att alla stannar kvar och deltar i hyllningarna.