En himmelsblå hand – ett sätt för dig att komma närmare MFF

Publicerad 16 september 2009

Vi vet att det finns ett enormt engagemang för Malmö FF och många himmelsblå som gärna skulle ställa upp med stora eller små insatser för MFF i den mån tiden medger. Syftet med projektet ”En himmelsblå hand” är att fånga upp och mobilisera detta engagemang.

Vårt mål är att vi tillsammans ska skapa en stab av människor med hjärtat i föreningen som är villiga att hjälpa MFF i olika sammanhang.

Du behöver inte vara medlem i MFF för att vara med, det viktiga är att du har ett himmelsblått hjärta och ställer upp på klubbens värderingar. Däremot måste du ha fyllt 15 år för att vara med. Med din hjälp får vi möjlighet att genomföra fler idéer och synas på fler ställen och därigenom nå ut till fler MFF:are och fotbollsintresserade runt om i Skåne. Ju fler vi är, desto större möjlighet har vi att sprida namnet Malmö FF.

Du som vill delta kan ställa upp i den omfattning du själv vill. Varje liten insats uppskattas. Arbetet sker ideellt, så det utgår ingen ersättning. Däremot kommer du att få en t-shirt som visar att du är med i ”En himmelsblå hand”.

Det vi i första skedet tänker på är att göra Malmö FF mer synligt i Malmö och Skåne på olika sätt. Din hjälp kan då exempelvis ta formen av att dela ut flygblad, sätta upp affischer, sätta upp reklamskyltar, hjälpa till i samband med matcher, eller andra MFF-evenemang, hjälpa till vid stånd på Malmöfestivalen, köpcentra eller marknader etc. men det är bara exempel – möjligheterna är oändliga. Om du har egna tankar och idéer om hur MFF kan nå ut till människor eller andra kunskaper som kan komma till nytta är det bara en fördel. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för hur vi kan hjälpas åt och vilka insatser eller uppgifter som är tänkbara. 

För att ”En himmelsblå hand” ska komma i gång och för att vi ska veta vad just du vill hjälpa till med skulle vi vilja få in några uppgifter från dig som vill vara med i ”En himmelsblå hand”. Om du är intresserad eller har frågor ber vi dig vänligen maila följande uppgifter till info@mff.se. 
– namn
– ålder
– mail
– telefon (mobil)
– arbete/utbildning
– bostadsort

Efter att du gjort din intresseanmälan kommer Peter Åhlander, ansvarig för MFF:s medlems- och supporterdialog, att kontakta dig.