En helt ny sida – bara om nya Stadion

Publicerad 08 februari 2007

Välkomna till hemsidans nyaste sida. En sida som bara är i sin linda just nu och som enbart handlar om vår nya fotbollstadion.

Sidans utformning och innehåll är långt ifrån fastställt till fullo och kan säkert komma att ändras efterhand. Vi hoppas dock att den skall vara till glädje och ge information.

Nyheter
Just nu finns det samlat alla gamla nyheter om nya stadion som presenterats på hemsidan de senaste åren. Klicka på nyhetsarkiv längst ner.Observera att vissa länkar till externa källor kan vara inaktuella. Från och med nu kommer naturligtvis alla nyheter om stadion hamna här.

Bilder
Idag finns det bara ett antal symboliska bilder på sidan. Bilder som skall förmedla en känsla men som kan skilja sig en hel del från hur den slutgiltiga utformningen av stadion kommer att se ut. Så fort nya bilder finns framme kommer dessa att publiceras.

Vi kommer dessutom att följa bygget genom att löpande publicera foton.

Webkamera
Malmö FF:s ambition är också att efter hand placera ut en eller flera webkameror där man kan följa bygget online.

Nedräkning
Även en nedräkning till invigningen kommer så småning om att finnas på hemsidan. I dagsläget finns det inget fast slutdatum för stadion mer än att den skall vara klar innan U21-EM 2009. Naturligtvis återkommer vi med en exakt datum och en nedräkning så fort vi vet mer.

Klicka här för att komma till sidan.