En avskedshälsning från Magnus Wolff Eikrem

Publicerad 22 december 2017 i Nyheter

Det är nu klart att det inte blir någon fortsättning för Magnus Wolff Eikrem i Malmö FF. Här är hans hälsning till alla som följt honom under hans tre år i föreningen.

När jag tittar tillbaka på min tid i Malmö FF är det alla framgångar jag minns. Det första året gick vi till gruppspelet i Champions League och de andra två åren vann vi SM-guld. Det har varit tre framgångsrika år för klubben. Man kan inte få så mycket mer egentligen.

Det pratas mycket om att vinnarkulturen sitter i väggarna och det gör den verkligen. Man märker det direkt när man kommer hit till stadion och går in i omklädningsrummet. Här ska vi vinna.

Att vinna SM-guld är också något som känns speciellt. När vi startar försäsongen är det alltid guld som är det viktigaste målet. Det är det som ger oss möjlighet att spela i Europa. Vi jobbar för det varje dag under en lång tid och att stå där och bli korad till mästare till slut är fantastiskt. Spelartruppen är tajt, det är ett kompisgäng, och det är något speciellt att vinna tillsammans.

Jag vill tacka våra supportrar som varit magiska under min tid i klubben. Att känna deras stöd har varit fantastiskt. Jag vill också tacka ledarna i klubben. Särskilt Åge Hareide som hämtade hit mig och Allan Kuhn som jag hade ett fantastiskt samarbete med under säsongen 2016, som stod ut lite extra för min del. Och så vill jag lyfta fram sportassistenten Anne-Maj Jansson som betyder väldigt mycket för klubben, inte minst oss spelare.

Avslutningsvis vill jag tacka alla lagkamrater som jag fått ett otroligt stöd från under mina år i MFF. Nu har ni ännu en stjärna på matchtröjan och det är bara att gå för den tredje.

huvudpartners

officiella partners