Emil Hallfreðsson återvänder till England

Publicerad 08 november 2006

Emil Hallfreðsson har bestämt sig för att återvända till England för att fortsätta sin karriär där.

Emil kom till Malmö FF som lån från Tottenham. Man hade också en överenskommelse i låneavtalet om att köpa loss spelaren.

Sedan en tid tillbaka har också klubbarna varit överrens om en övergång till
Malmö FF.

Diskussioner med Emil Hallfreðsson har förts i positiv anda, men trots idoga förhandlingar från Malmö FF och att Tottenham rekommenderat Emil att stanna så väljer han att satsa på att försöka erövra en ordinarie plats i England.

Enligt Emil handlar det inte om pengar eller klausuler utan om att han vill ta en andra chans att spela fotboll i England.

Malmö FF önskar Emil Hallfredsson lycka till i England och har inget emot att på nytt se honom i den himmelsblå tröjan längre fram i karriären.

Emil Hallfreðsson
”Jag har trivts bra i Malmö och känner att jag har utvecklats, men jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Tottenham och vill gärna stanna i England och spela på så hög nivå som möjligt när jag nu har chansen. Jag tackar klubben och fansen för möjligheten att spela för Malmö FF och för den uppskattning jag har fått. Om det blir aktuellt har jag inget emot att återvända i framtiden.”