Emil Forsberg klar för MFF

Publicerad 10 december 2012

Idag blev det klart att Emil Forsberg lämnar Sundsvall för Malmö FF

– Det är en stor utmaning som jag verkligen ser fram emot säger Emil Forsberg,
 
Emil Forsberg och MFF har tecknat ett fyraårskontrakt.
 
– Vi tror på Emil och det vill vi visa genom att skriva ett långt kontrakt, säger MFFs tränare Rikard Norling. Han är fortfarande ung och har många år av utveckling framför sig.
 
– Jag fick reda på MFFs intresse redan dagen efter vår sista match. Jag blev oerhört smickrad och det är klart att jag ville hit.Jag har alltid spelat i Sundsvall men nu var det dags att utmana mig själv. Jag vet att det kommer krävas mycket, men jag gillar att sätta press på mig, säger Emil Forsberg.
 
–  Emil är en offensiv kantspelare som jag tror kommer kunna växa in i vårt lag. Han har bra teknik och bra driv i steget och jag tror att han med tiden kan blomma i den här omgivningen, avslutar Rikard Norling.
 
Emil Forsberg får nummer 33

Längd: 179cm
Vikt: 77kg

97 matcher och 24 mål i Superettan och Allsvenskan för GIF Sundsvall mellan 2009-2012
8 U19-landskamper för Sverige