Elitfönster fortsätter som Officiell partner ytterligare tre år

Publicerad 24 maj 2016 i Nyheter

Inför den Allsvenska säsongen 2016 skrev Elitfönster på för ytterligare tre år som Officiell partner till Malmö FF.
– Vi har haft Elitfönster vid vår sida som Officiell partner ända sedan 2010 och det är glädjande att vårt samarbete fortsätter de kommande tre åren, säger Magnus Svensson, Försäljningschef på MFF.

– Vi på Elitfönster arbetar med våra sponsoråtagande långsiktigt och anser att Malmö FF är en bra matchning för oss. Fotboll är den sporten i Sverige som har flest utövare vilket passar oss som har ”Hela Sveriges fönster”, säger Mikael Carleson, VD på Inwido Sverige och fortsätter:

– Vi anser att Malmö FFs satsning inom samhället, utbildningar och på ungdomar går hand i hand med våra värderingar och med anledning av det vill vi vara med och bidra till att detta viktiga arbete kan fortsätta – om och om igen. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och ytterligare tre framgångsrika år för Malmö FF såväl som för Elitfönster.

Elitfönster har varit MFF trogna ända sedan 2010 då de bestämde sig för att bli en stor partner till klubben och gick in som Officiell partner.

– Det ger oss råg i ryggen när en stor partner till klubben väljer att förlänga sitt avtal. Det är ett kvitto på att vi jobbar rätt. Samtidigt är det viktigt att ta vara på våra partners kompetens genom att lyssna på kloka förslag och idéer som hjälper MFF att utveckla våra samarbeten ytterligare, säger MFF:s Försäljningschef Magnus Svensson och fortsätter:

– Vi har haft Elitfönster vid vår sida som Officiell partner ända sedan 2010 och det är glädjande att vårt samarbete fortsätter de kommande tre åren, avslutar Magnus Svensson.

huvudpartners

officiella partners