Eikrem berättar vad som hände när han blev utbytt

Publicerad 01 augusti 2015 i Nyheter

Magnus Wolff Eikrem startade i bortamatchen mot Åtvidabergs FF och var med om det jobbiga 0-2 underläget men var även med när MFF kom tillbaka till 2-2 och jagade segermålet. I matchminut 72 blev norrmannen utbytt mot Enock Kofi Adu och när Eikrem gick mot MFF-bänken höll lagets assisterande tränare, Olof Persson, fram sin hand för att tacka för bra match – något som Magnus Wolff Eikrem missade i sin frustration över det uteblivna resultatet.
– Det som hände ska naturligtvis inte ske, men det hände i en minut av frustration, säger Magnus Wolff Eikrem. 

– När jag går av planen är jag väldigt frustrerad över matchen och ville mest bara sparka till någonting, jag tänkte inte på att Olof sträckte fram sin hand. Det är mycket känslor i fotboll och där rann det över. Efter matchen har jag pratat med Olof om händelsen och bett om ursäkt för att se till att där inte är något dåligt förhållande mellan honom och mig. Det som hände ska naturligtvis inte ske, men det hände i en minut av frustration, säger Magnus Wolff Eikrem. 

Hur ser du på matchen?
– Vi gör en dålig första halvlek och sen kommer vi tillbaka och kvitterar, men vi skapar inte tillräckligt med målchanser för att vinna matchen, säger Eikrem.

– Jag och Magnus har pratat om händelsen och där finns egentligen inte så mycket att säga. Han var väldigt frustrerad och förbannad på matchen när han gick av planen, säger Olof Persson.

huvudpartners

officiella partners