Efter sol och bad är fotboll ett måste!

Publicerad 13 juli 2013

Malmö FF spelar en viktig match i Allsvenskan imorgon. Det är tätt i toppen och nu väntar klassiska Åtvidabergs FF som motståndare.
Sola och bada hur mycket ni vill under dagen men klockan 17.30 är det stadion och lyfta laget mot ny seger som gäller. 

Köp förköp och kom i god tid
Under sommaren kommer folk sent till matchen och mycket nya besökare hittar till stadion. Det innebär att även om alla biljettluckor är öppna så kan det bli långa köer. Vi rekommenderar att ni köper förköp och kommer till stadion i god tid för att inte missa något av matchen. Med god tid menar vi minst en timme.

Biljetter
Biljetter köper ni på ticnet.se, eller i biljettluckorna på Swedbank Stadion. Önskar du att gå hela familjen så har vi som vanligt våra familjebiljetter där du går två vuxna tillsammans med två barn för 400 kr (alt. en vuxen och tre barn). Klicka här för att köpa biljett
För köp av familjebiljetter ring: 0771-707070 eller i biljettluckorna på Swedbank Stadion.

Besök det nya mattorget utanför stadion
Hungrig efter en dag på stranden? Imorgon återuppstår det nya mattorget som är placerat mellan Malmö Stadion och Swedbank Stadion. På torget finnas det olika tält som erbjuder allt ifrån kaffe till kycklingspett via smörgåsar med gubbaröra och vegetarisk morotssoppa. Mattorget öppnar två timmar innan match.

Förfest på Supportertorget 
Två timmar innan avspark är det förfest tillsammans med MFF Support på Supportertorget. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.

Öppen stadion
Imorgon jobbar vi även efter konceptet öppen stadion vilket innebär att oavsett var du skall sitta eller stå så kan du gå in genom vilken ingång som helst. Tycker du en kö är för lång så välj en annan ingång helt enkelt. Det innebär också att oavsett var du sitter så kan du ta del av förfesten på Supportertorget.

Köp biljett även till torsdagens Europa Leaguematch
Direkt efter slutsignalen imorgon så kan man köpa biljetter till torsdagen Europa Leaguematch mot Hibernian. Man gör det vid biljettluckorna på östra sidan mot Atleticum. Man kan naturligtvis även köpa biljetter på ticnet.se och det redan nu.