EA SPORTS söker Malmö FF-experter till spelvärlden!

Publicerad 07 juli 2015 i Nyheter

Är du den fotbollssupporter som kan mest? Vill du vara med och bygga upp EA SPORTS FIFA? I så fall är det din dag i dag. FIFA:s talangscoutsgrupp söker efter personer som du. 

FIFA:s talangscoutssamfund har mer än 6 000 aktiva medlemmar, och vi söker ständigt efter personer som kan vara med och förbättra fotbollsdatabasen. Det här är ett gyllene tillfälle att dra nytta av kunskaperna om ditt lag och bidra till att EA SPORTS fotbollsdatabas även i framtiden har de färskaste och mest rättvisande uppgifterna om lag och spelare i alla de ligor som finns i FIFA 16.

Vilka roller kan jag få?

Första steget in i samfundet är rollen som granskare av uppgifterna om lag och spelare. Då ger du återkoppling i form av ändringsförslag. Du bidrar till att förbättra spelarnas utseende och egenskaper samt lagens spelsystem och taktik. Det finns inga minimi- eller maximikrav för insatsen. Det viktiga är att din återkoppling bidrar till att göra FIFA 16 mer verklighetstroget.

Den som utmärker sig kan komma att erbjudas en plats som editerare, som editerare har du ett utökat ansvar för ett laget och dess spelartrupp. När du är editerare har vi också möjlighet att erbjuda dig viss ekonomisk kompensation, men i gengäld kräver vi att du bidrar mycket aktivt, håller tidsfristerna och följer riktlinjerna. 

Ansök nu på: http://fifa-talentscout.ea.com/

Häng med i snacket kring FIFA:s talangscoutsprogram – följ oss på: https://twitter.com/FIFATALENTSCOUT

/ EA SPORTS FIFA

huvudpartners

officiella partners