Drömdebut i landslaget!

Publicerad 23 augusti 2006

Tankarna går onekligen till Rekordmagsinet eller Buster beroende på vilken generation man tillhör. Vad sägs om att göra landslagsdebut som 15-åring, göra tre mål och bli utnämnd till matchen bästa spelare? Malmö FF:s Hamid Alamin kunde knappast önska sig en trevligare kväll.

Igår spelade Sverige mot Finland oavgjort 4-4 (3-2) i Skene. Hamid gjorde tre mål varav två på nick och ett på straff. Kvitteringen till 4-4 nickade Hamid in med fem minuter kvar av matchen. Han hade även en väldigt bra chans att avgöra med bara någon minut kvar.

– Hamid spelade hela matchen och var riktigt bra. Han gjorde tre och hade dessutom fler bra chanser, bland annat en nick i ribban och blev utnämnd till bästa spelare, säger Malmö FF:s Patrick Winqvist som var på plats för att bevaka debuten.

Nästa match för P15 landslaget spelas på torsdag 24/8 i Alingsås.

Mer landslagsnyheter
Anes Mravac blev blixtinkallad till Tjeckienturneringen igår och fick hoppa in i andra halvlek i 51:a matchminuten mot Ungern, där Sverige vann med 2-1. P89:orna har gjort två landslag och Anes som var med i 4 nationsturneringen i Halland för några veckor sedan och där blev utsedd till turneringens lirare, skulle egentligen inte vara med i Tjeckien, men blev som sagt blixtinkallad, då det blev skador på sedan innan uttagna innerbackar.
Laget ska även spela mot Norge och Tjeckien och turneringen avslutas med en placeringsmatch på Söndagen den 27/8

Robin ”Tomelilla” Nilsson har också blivit uttagen till landskamper med P 88 landslaget 4-8 september, som då ska möta Tjeckien på hemmaplan den 5 sept i Nyköping kl 18:00 samt den 7 sept i Katrineholm kl 14:00

Mak Dzonlagic ska också vara med P90 landslaget mot Skottland den 29/8 i Östersund kl 19:00 och 31/8 i Krokom kl 12:00