Djurdjic: ”Vi kan slå vem som helst hemma”

Publicerad 20 augusti 2015 i Nyheter

Efter en tuff öppning lyckades MFF slå tillbaka och skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen mot Celtic FC. Nikola Djurdjic var nöjd med mentaliteten både på plan och på läktaren i gårdagens möte. – Jag vill tacka våra supportrar, säger han.

Efter bara tio minuter hade MFF hamnat i tvåmålsunderläge på Celtic Park. Nikola Djurdjic beskriver det som en mardrömsstart men är nöjd med hur laget repade sig.

– Det var hemskt. De fick oss precis dit de ville ha oss. Men vi visade bra form och stark mentalitet och blev mer bekväma och avslappnade på planen. Då skapade vi också chanser, säger han.

Chanserna förvaltades till två MFF-mål i matchen som slutade 3-2 till Celtic FC. Jo Inge Bergets reduceringsmål på övertid gav ett bra utgångsläge till returmatchen i Malmö på tisdag.

– Det var fantastiskt, ett mycket viktigt mål. Och jag måste verkligen tacka våra supportrar som överröstade resten av publiken då. Celtic kommer att bli förvånande när de ser vad som väntar dem i Malmö.

Med 90 minuters erfarenhet, hur ska vi såra dem i returen?

– Vi är i bra form och våra supportrar är fantastiska. Jag tror att vi kan slå vem som helst på hemmaplan. Det visade vi mot Salzburg, säger Nikola Djurdjic.

huvudpartners

officiella partners