Digitalisering i fokus tillsammans med System Verification

Publicerad 01 mars 2018 i Nyheter

Malmö FF inleder ett samarbete med System Verification. Företaget, som arbetar med digital kvalitetssäkring, kommer att agera som rådgivande partner åt Malmö FF i arbetet med att utveckla föreningens digitala lösningar.

Malmö FF:s digitala kanaler ligger redan i framkant vad gäller sidvisningar, räckvidd och engagemang. Men med ambition att ta nya kliv i digitaliseringsprocessen inleder Malmö FF nu ett samarbete med företaget System Verification. I en ständigt föränderlig digital omgivning är möjligheterna många, något som gör att vikten av kvalitetssäkrade beslut ökar. 

– System Verification är rätt partner för vår digitala utveckling, eftersom de ser helheten, är innovativa och vana att arbeta mot tuffa affärsmål. Tillsammans kommer vi att utforska vilka digitala lösningar som kan skapa ännu större värde åt föreningen, säger Niclas Carlnén, VD i Malmö FF. 

System Verification kommer att arbeta med Malmö FF:s hela digitala plattform, webbplatsen i synnerhet, och fungera som rådgivare gällande prioriteringar. Syftet är att välja innovativ och effektiv mjukvara och att hitta långsiktigt hållbara lösningar. 

– Vi är mycket glada för förtroendet. Sportens värld är en ny arena för oss, vilket gör uppgiften ännu mer stimulerande. MFF är ett starkt varumärke som nu tar nya steg för att leda den digitala utvecklingen inom elitidrotten. Vi ser fram emot att få bidra med vår kunskap på denna resa, säger Hamdija Jusufagic, VD för System Verification. 

Som en del i samarbetet blir System Verification ny partner till Malmö FF genom att ta klivet in i Nätverket.

huvudpartners

officiella partners